settings

thema

soundcloud

Ik ben een ervaren Full-stack developer met een focus op design en beeldende kunst

Met inmiddels 10+ jaar bureau-ervaring in verschillende development functies en 3+ jaar ervaring als freelancer heb ik inmiddels een aardige staat van dienst. Ik heb aan kleine en hele grote projecten gewerkt zowel in Front-End als in Back-End functies.

Ik heb gewerkt met overheidsinstanties, voor grote merken als Zwitserleven, Hero en CZ, voor architectenbureaus en kunstinstellingen, maar ook voor en met beeldend kunstenaars en vormgevers. Als lead developer bij Silo was ik verantwoordelijk voor het gehele proces. Dus ook het aansturen van een derde partij, het sparren met een webhost of zonodig het voor gebruik klaarzetten van een eigen webserver is mij niet vreemd.

Ik ben thuis in meerdere programeertalen, maar het meest in HTML, Javascript, PHP en CSS/Sass. Daarnaast kan ik uiteraard ook prima overweg met MySql en GIT CLI. Ik heb veel gewerkt met Platforms als Drupal, Wordpress en Laravel en Javascript Frameworks als Vue, React en Angular.

Ik werk het liefst samen met een klant en een vormgever aan een gezamelijk doel en denk het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium mee hoe een nieuw project zo goed mogelijk tot zijn recht kan komen.

Ik heb o.a. gewerkt voor/met